4 TIPY ako si užívať vašu vonkajšiu kuchyňu po celý rok 19.10.2021

Vonkajšie varenie už dávno nie je iba výlučne letnou aktivitou!

Každý rok odpočítavame dni do začiatku leta, tešíme sa na teplé počasie, grilovanie a čas strávený vonku. Akonáhle sa však ochladí, vraciame sa späť dovnútra. Prečo si užívame pobyt v prírode a v záhrade len pár mesiacov v roku? Vonkajšia kuchyňa búra tieto zvyky a láka všetkých tráviť čas vonku nielen počas leta, ale v každom ročnom období. Vytvorte spolu s OFYRom priestor, kde môžete tráviť čas s priateľmi a rodinou, aj keď je vonku chladnejšie. Pokračujte v čítaní a získajte inšpiráciu, ako si začať užívať svoju vonkajšiu kuchyňu po celý rok.

1. MULTIFUNKČNÁ VONKAJŠIA KUCHYŇA A ZDROJ TEPLA V JEDNOM


Nie je to len gril, nie je to len priestor pre varenie. OFYR je zdrojom príjemného tepla, ktoré v závislosti od veľkosti modelu sála až do dvoch metrov! Kruhový tvar OFYRu láka ľudí priblížiť sa k ohňu, zohriať sa a zabaviť sa spoločným varením. Nechajte sa zlákať plameňmi a strávte príjemný večer, alebo popoludnie vonku s rodinou alebo priateľmi.

1

2. SEZÓNNE RECEPTY

Nebojte sa experimentovať a skúste pripraviť jesenné a zimné jedlá priamo na OFYRe. Čerstvé sezónne ingrediencie sa premenia na vynikajúce jedlo ako od šéfkuchára! S novinkami ako sú napríklad Casserole set alebo Pizza oven dokážete s ľahkosťou pripraviť guláš, pečené buchty alebo vlastnú pizzu!

4

3. SKOMBINUJTE OUTDOOROVÉ AKTIVITY SO ZDRAVOU VEČEROU 
POD HOLÝM NEBOM

Chladné počasie a skoré stmievanie vie obmedziť naše obľúbené outdoorové aktivity. To však neznamená, že ostaneme sedieť vo vnútri. Motivujte seba a svojich priateľov a naplánujte príjemné pokračovanie spoločných aktivít pri ohni s chutným zdravým jedlom! Okolo OFYRu je veľa možností, ako relaxovať a odmeniť seba a svojich priateľov.

2

4. PREMEŇTE VAŠU TERASU NA OBÝVAČKU

Nedovoľte počasiu ovplyvniť vaše príjemné chvíle vo vlastnej záhrade, či na terase. Baldachýn alebo pergola vám umožní užívať si vonkajšiu kuchyňu po celý rok. Prekryte svoju terasu, pridajte pohodlné sedenie, vankúše, deky a útulné svetielka, aby ste vytvorili skutočný pocit obývačky. Premiestnite von vašu obývačku a doprajte vašej rodine a blízkym úplne nový zážitok.

Príjemný čas strávený s rodinou a priateľmi Vám praje Váš

OFYR tím 



Kontaktný formulár