Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Ochranu Vašich osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby Vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas Vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Kontaktné údaje ukladáme a používame len za účelom nadviazania kontaktu s Vami. Ďalej môžeme tieto údaje využívať pri plnení Vašej požiadavky, ktorá vychádza z uzatvorenej zmluvy a tiež pre účely vedenia príslušnej evidencie (napríklad pri vedení účtovníctva) a to až do doby písomného vyjadrenia nesúhlasu s týmto spracovaním.

Údaje, ktoré spracovávame:

• Meno a priezvisko

• E-mail

• Telefónne číslo

• Adresa

Využívanie osobných údajov na marketingové účely

Zaškrtnutím príslušného políčka v objednávkovom formulári, na prezentačnej akcii alebo priamo na webovej stránke www.ofyr.sk, vyjadrujete súhlas so spracovaním a uchovávaním Vašich osobných údajov na marketingové účely, ako je zasielanie informácií o novinkách, akciách, nových produktoch a podobne. Propagačné e-maily Vám budú zasielané len v prípade, ak s ich zasielaním súhlasíte. Kontaktné údaje využívané na marketingové účely, budeme uchovávať po dobu 10 rokov od vyjadrenia Vášho súhlasu.

V prípade, že si želáte zrušiť spracovanie Vašich údajov na marketingové účely, požiadajte nás o to e-mailom. Do 10 dní od dňa doručenia e-mailu, budú Vaše osobné údaje odstránené z marketingovej databázy.

Údaje, ktoré spracovávame na marketingové účely:

  • Meno a priezvisko

  • E-mailová adresa

  • Adresa

 

Spracovanie osobných údajov na tejto stránke

Vaša návšteva našich webových stránok je zaznamená do protokolu. V prvom rade pritom dochádza k zberu údajov, ktoré nám odošle Váš prehliadač. Priradenie týchto údajov ku konkrétnej osobe však nie je možné a nie je to našim zámerom.

Táto stránka využíva službu Google Analytics od spoločnosti Google. Informácie týkajúce sa podmienok používania a ochrany osobných údajov sú dostupné na Google Analytics Terms of Service (www.google.com/intl/sk/policies/privacy/).

Používanie cookies súborov

Táto stránka využíva súbory cookies, aby obsah prispôsobila Vašim potrebám. Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa obvykle ukladajú v počítači používateľa internetu. Ak chcete používanie cookies vylúčiť, môžete to dosiahnuť nastavením svojho prehliadača. Môže však zároveň dôjsť k obmedzeniu niektorých funkcií webovej stránky.

Poskytovanie osobných údajov tretím stranám

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky.

Tieto údaje sú vždy poskytnuté jednorazovo a to pre účel vybavenia konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením stratou a zneužitím.

V súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov sa predpokladá podľa ustanovenia § 15 ods. 1 písm. e) bod 3 a bod 4, že údaje budú poskytnuté a sprístupnené nasledovným tretím stranám, resp. okruhu príjemcov:

  • Účtovná spoločnosť

  • Kuriérske spoločnosti

  • Obchodní predajcovia

  • Bankové spoločnosti

Práva dotknutej osoby

Práva objednávateľa ako dotknutej osoby stanovuje § 28 Zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Kontaktný formulár