Vonkajšie varenie je viac ako grilovanie 30.04.2021

Grilovačka v našich končinách sa nám spája často iba z mäsom, OFYR posúva grilovanie do ďalšieho levelu a pokojne sa môžete odhodlať na prípravu zeleniny, príloh, predjedál ale aj dezertov. Vďaka sérii príslušenstva prináša Ofyr neustále nové techniky a možnosti varenia, s ktorými môžete experimentovať. Máme v Ofyre pre rok 2021 niekoľko zaujímavých noviniek ktoré vám predstavujeme s cieľom ešte viac vylepšiť celkový zážitok z varenia vonku: je to napríklad skutočná pec na pizzu a súpravy liatinového hrnca. 

VIAC AKO GRILOVANIE

VIAC VARIÁCIÍ, S PRIHLIADNUTÍM NA ZDRAVIE

OFYR je univerzálny vonkajší gril/kuchyňa ktorý ako palivo využíva drevo. Tento spôsob varenia sa vyznačuje svojou čistotou: nedochádza k priamemu kontaktu s plameňmi, takže jedlo nieje vystavené priamemu pôsobeniu spáleného tuku a dymu. Vďaka jedinečnému kužeľovitému dizajnu a kruhovému tvaru vznikajú rôzne teplotné zóny, preto je vhodný pre akýkoľvek druh mäsa, rýb, vajec, zeleniny alebo ovocia. Olej ktorý pri varení používame rovnako ako jaj šťavy jedál vďaka vyspádovanej platni prenikajú do plameňov, čo tvorí príjemnú hru plameňov ako šou.  

ÚPLNE KOMPLEXNÁ KUCHYŇA

ALE VONKAJŠIA

Keď hovoríme o príslušenstve, nemáme na mysli hliníkové jednorazové podnosy. Ofyr spolu so všetkým dostupným príslušenstvom umožňuje varenie na varnej platni, churrasco ako brazílsky gril, tradičný gril alebo použitie špízov, taktiež je možnosť prípravy čo si zmyslíte v liatinovej súprave kastrólov, ale aj pomalé varenie na cédrových doskách a dokonca aj pečenie v skutočnej rúre.

 

PIZZA PEC OFYR

Rúra na pečenie OFYR sa skladá z obojstrannej liatinovej platne, kameňa na pizzu umiestneného na vrchnej časti liatinovej platne a dvojitému oceľovému sopúchu, ktorého vonkajšia časť sa otáča okolo vnútornej časti.  Týmto je možné regulovať teplotu ktorá je v peci. Aby bol váš zážitok dokonalý je súčasťou lopatka na pizzu.

20210305 POST 01

SADA LIATINOVÝCH PEKÁČOV

Táto nová sada OFYR sa skladá z dvoch elegantných liatinových panvíc s priemermi 21 cm a 26 cm. Vyznačujú sa dokonalým rozvodom tepla. V týchto rajniciach sa dá pripraviť veľké množstvo jedál: predstavte si lahodné chili con carne, ratatouille, upečte si vlastný chlieb z pesta alebo si pochutnajte na jemnom syrovom alebo sladkom čokoládovom fondue. Môžete si tiež pripraviť polievku alebo teplé nápoje. 

 20210305 POST 05

Kuchár je súčasťou skupiny

Varenie od teraz už nemusí byť o jednom človeku ktorý stojí pri grile - grilujme všetci spolu

Vďaka sérii PRO-line sa mnoho kuchárov po celom svete zapojilo do koncepcie OFYR svojimi profesionálnymi aktivitami. Vďaka univerzálnosti, dizajnu a sociálnym aspektom je Ofyr jedinečný aj pre oblasť gastronómie. Či už varíte ako profesionál alebo len pre zábavu doma, v oboch prípadoch pocítite skvelú atmosféru plameňov, ktoré volajú hostí zapojiť sa do spoločnej zábavy s kuchárom. Ofyrom vytvoríte priestor pre konverzáciu a prepojenie vašich hostíVďaka príjemnému teplu hostia môžu tráviť čas okolo ohňa 365 dní v roku, počas každého ročného obdobia.



Kontaktný formulár