067 W6A9107


Príbeh Ofyr 18.03.2020

Tvorcom vonkajšieho ohnisko OFYR je Hans Goossens, holandský podnikateľ a milovník dizajnu   


s nadšením pre zábavu pod holým nebom.


Tvárou v tvár odchodu do dôchodku po 30-ročnej kariére v odbore riadenia investícií
a maloobchodného predaja luxusného tovaru sa Hans tešil na dlhé letné večery strávené varením a stolovaním vonku so svojimi priateľmi. Prial si veľmi výkonný gril s čistými umeleckými krivkami, ktorý by sa stal doplnkom do jeho záhrady a odolával poveternostným vplyvom tak, aby mohol byť ponechaný na mieste po celý rok - rovnako ako socha. Na trhu nenašiel nič, čo by spĺňalo tieto kritériá, a tak sa Hans rozhodol navrhnúť svoj ideálny gril sám.

Výsledkom bol OFYR, jedinečný kužeľový dizajn vytvorený z robustnej cortenový ocele, ktorá vďaka poveternostným vplyvom získa časom krásnu patinu. Samotný dizajn bola trefa do čierneho, a to nielen vďaka svojmu ohromujúcemu vzhľadu, ale aj univerzálne použitie pri varení a širokému, príjemnému kruhu tepla, ktoré vytvára.
Teraz sa dlhé letné večery v záhrade dali potiahnuť aj do jesene a zimy!

OFYR je už na dobrej ceste stať sa ikonou dizajnu. Vychádza v ústrety hlbokému ľudskému inštinktu zísť sa pri ohni s priateľmi a rodinou k spoločnému hodovania a nadväzuje na tradíciu, ktorá sa v rôznych kultúrach praktizuje tisíce rokov po celom svete: varení na platni ohrievanej ohňom. 
A nie sú to len fanúšikovia krásneho dizajnu, ktorí milujú OFYR. Profesionálny kuchári zbožňujú jeho všestrannosť pri zabezpečovaní cateringu na akciách a ukážkach varenia. Reštaurácie a hotely využívajú OFYR k zmene štýlu vonkajších priestorov a ponúkajú zákazníkom kulinársky zážitok ako nikto iný.

OFYR bol prvýkrát predstavený v Holandsku v roku 2015 a teraz sa predáva v 60 krajinách. S podporou tímu dizajnérov Hans rozšíril sortiment ešte o rad vonkajšieho nábytku, riadu a veľmi kvalitných doplnkov, takže OFYR nie je len produkt, ale aj kompletný vonkajší životný štýl. Vylepšil navyše pôvodný gril tým, že je teraz zostavený z jednotlivých modulov, ktoré uľahčujú prepravu a skladovanie.

Hans zatiaľ do dôchodku neodišiel. Namiesto toho získal niečo oveľa lepšie - prácu, pre ktorú sa nadchol, životný štýl, ktorý miluje, a produkt, ktorý každodenne prináša radosť aj ostatným. Má viac energie ako kedykoľvek predtým a žije krédom:
"Na radikálnu zmenu kariéry nie je nikdy príliš neskoro!"

 



Kontaktný formulár