IMG 9686


Nové poňatie vonkajšieho varenia 22.04.2020

Dobré jedlo - Oheň - Priateľstvo

OFYR rozšíril možnosti outdoorovej zábavy v mnohých smeroch, je preto ťažké sa rozhodnúť, kde začať. Ako vysoko výkonný gril je OFYR jednoducho najlepší, a to samo o sebe pomáha vysvetliť, prečo je tak populárny. OFYR má taktiež nepopierateľnú estetickú príťažlivosť, ktorá ho odlišuje od všetkého ostatného, čo je na trhu. V neposlednom rade je neuveriteľne jednoduché ho používať a udržiavať.

Kľúčom k atraktivite multifunkčného použitia OFYRu je jednoduchosť a dlhá životnosť použitých materiálov. Cortenová oceľ je robustná, odolná, môžeme ju ponechať vonku za každého počasia a vyžaduje len veľmi malú údržbu.
Vďaka tomu, že má OFYR ladný kužeľovitý tvar, vytvára špecifickú cirkuláciu vzduchu, ktorá pri použití dobre vyschnutého dreva zaistí praskajúci oheň doslova za pár minút. OFYR sa rýchlo ohrieva a vyžaruje teplo do okruhu niekoľkých metrov, čím vytvára útulné a teplé prostredie po celý rok.

Akonáhle raz začnete variť na OFYRe, budete prekvapení, ako neuveriteľne ľahké je pripraviť vynikajúce jedlo. Kruhová platňa má prirodzený teplotný gradient, ktorý umožňuje varenie bez ohľadu na to, či je jedlo umiestnené priamo na nej, alebo napríklad v panvici.


W6A1451


Rad voliteľných doplnkov ešte viac rozširuje flexibilitu OFYRu - od klasického grilovania na ohni až po brazílsky štýl churrasco alebo pomalé grilovanie na cédrovom dreve. Kruhový tvar OFYRu sa inšpiruje tradičným ohniskom, ktoré umožňuje priateľom a rodine, aby sa okolo neho zišli a podieľali sa na vonkajšom varení, ktoré sa tak stáva skôr spoločenskou udalosťou než klasickým grilovaním. Je to tiež zdravší spôsob prípravy pokrmu: varením na platni nevznikajú žiadne výpary zo spáleného tuku a vďaka tomu, sa jedlo môže variť vo vlastnej šťave, a nie je potrebné toľko oleja.

OFYR navyše uľahčuje život aj po skončení celého zážitku. Čistenie je jednoduchou záležitosťou, ktorá spočíva v očistení zvyškov jedla a oleja priamo do ohňa špachtľou, a následne sa utrie platňa vlhkou handričkou. Akonáhle popol vychladne, odstránime ho lopatkou a s vynaložením tohto nepatrného úsilia je OFYR opäť pripravený na ďalšie použitie. Či už sa používa samostatne alebo spoločne s ďalším vonkajším kuchynským vybavením, OFYR je produkt, ktorý okamžite priťahuje pozornosť príležitostných kuchárov i profesionálnych šéfkuchárov.



Kontaktný formulár